BIM academy: In house trainingen door de BIM werkgroep

De ontwikkelingen op het gebied van BIM gaan razendsnel. De interne werkgroep BIM heeft als doel deze ontwikkelingen te volgen en zonodig te vertalen en/of te implementeren in ons bureau.

Rijnboutt heeft veel ervaring in het werken met BIM, van little BIM tot big BIM. Het is van belang dat de kennis van BIM van Rijnboutt & de BIM groep gedeeld wordt, zowel intern als extern.

Om de kennisoverdracht van BIM te bevorderen is de BIM groep gestart met de BIM academy. Wij organiseren in-house trainingen voor en door collega’s.

Werken bij Rijnboutt

Rijnboutt is een multidisciplinair ontwerpbureau op het gebied van architectuur, stedenbouw en landschap. Rijnboutt staat voor complexe eenvoud. We maken uitdagende stedelijke vraagstukken van de toekomst doelgericht eenvoudig en overzichtelijk.

Als je onze collega’s vraagt hoe het is om bij Rijnboutt te werken, dan worden de collega’s, de prettige sfeer, de excursies, de professionele manier van werken, de kwaliteit, de diversiteit in disciplines, en de mooie en interessante projecten op bijzondere locaties, steevast genoemd.

Lees meer…