Rijnboutt Actueel

voorjaar 2017: alles over Erfgoed

Nieuws van Rijnboutt

Bij Rijnboutt denken we iedere dag na over complexe stedelijke vraagstukken en bijzondere architectuurprojecten. Ons vak is continu in beweging, daarom willen we onze relaties graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Dit doen we vanzelfsprekend al met de verspreiding van ons jaarlijks magazine en het organiseren van verschillende events en masterclasses. Daarnaast kan je zes tot acht keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox.

Wat kun je verwachten?

Nieuws over bijzondere projecten, tendensen binnen het vak, berichten over de stad en haar omgeving en nieuwe ontwikkelingen binnen het bureau. We hebben daarbij natuurlijk ook aandacht voor onze eigen thema’s, zoals stedenbouw en landschap, BIM, erfgoed en herbestemming en nog veel meer.

Wil je de digitale nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in via deze link of stuur een e-mail naar Kim en Jacklin via press@rijnboutt.nl

Werken bij Rijnboutt

Rijnboutt is een multidisciplinair ontwerpbureau op het gebied van architectuur, stedenbouw en landschap. Rijnboutt staat voor complexe eenvoud. We maken uitdagende stedelijke vraagstukken van de toekomst doelgericht eenvoudig en overzichtelijk.

Als je onze collega’s vraagt hoe het is om bij Rijnboutt te werken, dan worden de collega’s, de prettige sfeer, de excursies, de professionele manier van werken, de kwaliteit, de diversiteit in disciplines, en de mooie en interessante projecten op bijzondere locaties, steevast genoemd.

Lees meer…