Rijnboutt en PROVADA 2017

De PROVADA 2017 vindt plaats van 30 mei t/m 1 juni 2017 in de RAI in Amsterdam. Ook dit jaar zullen er verschillende medewerkers en directieleden van Rijnboutt aanwezig zijn bij het jaarlijkse ontmoetingspunt van de vastgoedbranche. Ontmoet hen tijdens het bezoek aan de PROVADA in Amsterdam! Mail je verzoek of vraag naar press@rijnboutt.nl.

De toekomst van het vastgoed staat in het teken van technologie. Zowel de bouw als het beheer van gebouwen wordt steeds meer gekenmerkt door slimme systemen, die ons leven eenvoudiger en aangenamer moeten maken. We stoppen er steeds meer techniek in en halen er steeds meer data uit. Waartoe dat leidt, mag de vastgoedbranche invullen. Daarom hanteert PROVADA in 2017 het thema: Connecting the Future!

Begrippen als digitalisering, robotisering, nanotechnologie en big data zijn onderdeel geworden van het moderne vastgoedjargon. Op steeds meer vlakken is de vastgoedwereld in staat onze levens ingrijpend te veranderen. De mogelijkheden lijken slechts te worden begrensd door maatschappelijke acceptatie: Wat vínden we er met z’n allen van? Op dat razend interessante spanningsveld speelt PROVADA uiteraard zijn verbindende rol.

Want verbinden, dat is een sleutelbegrip. Wie morgen succesvol wil zijn, zal zich vandaag moeten aanpassen. Zijn je producten toekomstbestendig? De methodes en materialen waarmee je ze maakt? Wéét je wat de klant zal verlangen? PROVADA is bij uitstek het podium waar heden en toekomst met elkaar worden verbonden.

Connecting the Future betekent ook het koppelen van de vastgoedbranche aan voorheen compleet gescheiden werelden. We zullen moeten samenwerken met bijvoorbeeld de energiesector en de auto-industrie, om de enorme potentie van technologie te benutten. Voor die belofte maakt PROVADA zich graag sterk, komend jaar en vele jaren daarna.

www.provada.nl

Werken bij Rijnboutt

Rijnboutt is een multidisciplinair ontwerpbureau op het gebied van architectuur, stedenbouw en landschap. Rijnboutt staat voor complexe eenvoud. We maken uitdagende stedelijke vraagstukken van de toekomst doelgericht eenvoudig en overzichtelijk.

Als je onze collega’s vraagt hoe het is om bij Rijnboutt te werken, dan worden de collega’s, de prettige sfeer, de excursies, de professionele manier van werken, de kwaliteit, de diversiteit in disciplines, en de mooie en interessante projecten op bijzondere locaties, steevast genoemd.

Lees meer…