HUT lanceert innovatief plug & play woonconcept

Vanaf september 2017 lanceert HUT op de woonmarkt; een nieuw, innovatief plug & play woonconcept waarbij technologie en services een even grote rol spelen als wooncomfort. HUT bestaat uit een drietal appartementencomplexen in het historische stadscentrum van Amsterdam, aan de Beursstraat, de Warmoesstraat en op de Spuistraat.

Het concept is simpel, als bewoner hoef je alleen maar in te trekken, want de appartementen zijn volledig ingericht door design-duo Prast&hooft. Alle bewoners kunnen hun woning en leef-gemakken aansturen met de uitgebreide HUT-app, waarin een breed scala aan services wordt aangeboden, zoals de laundry-, pakket-, ontbijt-, fietsen-, en gym service. Alle bewoners kunnen gebruik van de gemeenschappelijke, duurzame HUT fietsen. Iedereen heeft beschikking over high speed WiFi en kan gebruik maken van de gezamenlijke lobby op de begane grond.

Via het Smart Home System kan het appartement aangestuurd worden; het regelen van de temperatuur in de woning, het aan- en uitschakelen van lichten en het openen en sluiten van de voordeur.

HUT’s komen in 4 formaten: twee eenpersoons appartementen, de HUT Cute (40-50m2) en HUT compact (50-70m2). En twee tweepersoons appartementen, de HUT Big (65-85m2) en HUT Super (85-115m2). Huurprijzen vanaf € 1450,- per maand.

https://www.vastgoedactueel.nl/nieuws/hut-lanceert-innovatief-plug-play-woonconcept