Rijnboutt introduceert Amsterdam aan de architectuurstudenten TU Delft

In het academisch jaar 2017-2018 staat Amsterdam centraal voor de studenten die in dit jaar afstuderen aan de afdeling Architectuur aan de TU Delft.

Sebastian Janusz, senior ontwerper bij Rijnboutt, en daarnaast afstudeerbegeleider aan TU Delft, lanceerde op 20 september 2017 zijn nieuwe reeks lezingen en workshops “On Site”, waar hij als eerste project The Bank aan het Rembrandtplein heeft bezocht.

Joost Verheus, hoofd technisch ontwerper bij Rijnboutt en projectcoördinator van The Bank, gaf een inspirerende presentatie over dit project en leidde de groep van 50 architectuurstudenten naar de locatie met een verhaal over de architectuur van het gebouw en de betekenis daarvan voor de stad.

De lezingenreeks “On Site” maakt deel uit van afstudeerstudio AMS-MIDI en vormt het resultaat van samenwerking tussen Technische Universiteit Delft afdeling Architectuur en AMS Insituut (Amsterdam Institute for Metropolitan Solutions).

Werken bij Rijnboutt

Rijnboutt is een multidisciplinair ontwerpbureau op het gebied van architectuur, stedenbouw en landschap. Rijnboutt staat voor complexe eenvoud. We maken uitdagende stedelijke vraagstukken van de toekomst doelgericht eenvoudig en overzichtelijk.

Als je onze collega’s vraagt hoe het is om bij Rijnboutt te werken, dan worden de collega’s, de prettige sfeer, de excursies, de professionele manier van werken, de kwaliteit, de diversiteit in disciplines, en de mooie en interessante projecten op bijzondere locaties, steevast genoemd.

Lees meer…