Hoogste punt Moermansk 300

In de Amsterdamse Houthaven is op 1 februari op feestelijke wijze gevierd dat project Moermansk 300 haar hoogste punt heeft bereikt.

Fotograaf: Milan Hofmans

Moermansk 300 is een nieuwbouwontwikkeling van G&S Vastgoed gelegen aan de kop van de Moermanskkade in de Amsterdamse Houthaven en ontworpen door Roberto Meyer van MVSA Architects. Het gebouw bestaat uit circa 5.000 m2 kantoorruimte en zal in juli 2018 worden opgeleverd. Op de bovenste verdiepingen zal Rijnboutt zich gaan vestigen. Een grote delegatie van Rijnboutt was aanwezig bij de viering.

‘’Wij kijken erg uit om op deze schitterende plek aan de Moermanskkade Rijnboutt verder te laten groeien en professionaliseren.’’. – Mattijs Rijnboutt, architect – directeur van Rijnboutt.

Fotograaf: Milan Hofmans

‘’Wij zijn erg blij wederom een mooi project aan de stad toe te voegen met als nieuwe huurder Rijnboutt Architecten’’. – Jason Blackmore, algemeen directeur G&S Vastgoed

Fotograaf: Milan Hofmans
Fotograaf: Milan Hofmans

G&Svastgoed.nl

Werken bij Rijnboutt

Rijnboutt is een multidisciplinair ontwerpbureau op het gebied van architectuur, stedenbouw en landschap. Rijnboutt staat voor complexe eenvoud. We maken uitdagende stedelijke vraagstukken van de toekomst doelgericht eenvoudig en overzichtelijk.

Als je onze collega’s vraagt hoe het is om bij Rijnboutt te werken, dan worden de collega’s, de prettige sfeer, de excursies, de professionele manier van werken, de kwaliteit, de diversiteit in disciplines, en de mooie en interessante projecten op bijzondere locaties, steevast genoemd.

Lees meer…