Nieuwe kantoor Rijnboutt in aanbouw

Rijnboutt verhuist naar de Moermanskkade

De bouw van het nieuwe kantoor van Rijnboutt is in volle gang. Rijnboutt betrekt straks de bovenste twee verdiepingen in het gebouw M300 aan de Moermanskkade in Amsterdam. Het ontwerp van dit nieuwe kantoorgebouw is gemaakt door MVSA Architects en wordt gebouwd door Volker Wessels Zeist.

Sinds medio 2017 werkt Rijnboutt samen met G&S Vastgoed aan het nieuwe kantoor. Vanwege de groei van ons bureau was er meer ruimte noodzakelijk, G&S Vastgoed heeft het M300 kantoor ontwikkeld. Naast de casco werkzaamheden verzorgt aannemer Volker Wessels Zeist ook het interieur van ons kantoor. Fokkema & Partners Architecten heeft voor Rijnboutt het interieurontwerp gemaakt.

In het nieuwe kantoor is er veel ruimte om op verschillende manieren met elkaar samen te werken en te overleggen. Naast de vaste werkplekken komen er flex- en stiltewerkplekken. Vergaderen kan straks ook op verschillende manieren, tijdens tenderfases kunnen er ateliers ingericht worden voor een langere periode. Een groot auditorium voor ca. 80 personen geeft Rijnboutt een plaats voor discussie en debat. De combinatie met het mooie uitzicht en de twee grote terrassen zorgt ervoor dat wij uitzien naar de verhuizing in augustus!

Werken bij Rijnboutt

Rijnboutt is een multidisciplinair ontwerpbureau op het gebied van architectuur, stedenbouw en landschap. Rijnboutt staat voor complexe eenvoud. We maken uitdagende stedelijke vraagstukken van de toekomst doelgericht eenvoudig en overzichtelijk.

Als je onze collega’s vraagt hoe het is om bij Rijnboutt te werken, dan worden de collega’s, de prettige sfeer, de excursies, de professionele manier van werken, de kwaliteit, de diversiteit in disciplines, en de mooie en interessante projecten op bijzondere locaties, steevast genoemd.

Lees meer…