Femke Kamp aan tafel bij ronde-tafel-discussie Heijmans op de provada

over Duurzaamheid en Circulariteit

Femke Kamp sloot op de eerste dag van de Provada aan bij de ronde-tafel-discussie georganiseerd door Heijmans. Onderwerp van het gesprek: Duurzaamheid en Circulariteit.

Aan tafel

Aan tafel een interessante selectie professionals uit de bouw: Rijksvastgoedbedrijf, Gemeente Utrecht, Copper8, Amvest, Bouwinvest, Heijmans en Rijnboutt. Na een korte presentatie van Eric Frijters van FABRICations over hoe duurzaamheid en circulariteit is toegepast in de tender Bijlmerbajes zijn aan de hand van diverse stellingen ervaringen en inzichten gedeeld.

De toekomst

Willen we verder komen in de bouw dan is samenwerking, kennisdeling en vertrouwen een must. En een lange adem, want niet alle partijen (bijvoorbeeld NUTS) en wet- en regelgeving zijn klaar voor circulaire bouw.

Rijnboutt & Circulariteit

Namens Rijnboutt zat Femke Kamp, specialist duurzaamheid, aan tafel. De eerste ervaringen met circulair bouwen zijn opgedaan, waaronder een tender met Heijmans. In ons nieuwste magazine kunt u een interview over circulariteit lezen met Femke en Nynke Sijtsma van het Rijksvastgoedbedrijf, die ook bij deze tafel-discussie aanwezig was.