Fotoverslag NRW Projectbezoek

Catharinasteeg Leiden

9 november bracht de NRW (Nederlandse Raad van Winkelcentra) een bezoek aan de winnaar van de NRW Jaarprijs 2018, de Catharinasteeg in Leiden!

Mattijs Rijnboutt en Maarten Stam (Development Manager MRP Development) namen de deelnemers mee in het verhaal van de ontwikkeling en de realisatie van de Catharinasteeg. Peter Stokkermans (Senior Projectmanager Gemeente Leiden) en Erwin Roodhart (Directeur Centrummanagement Leiden) gaven hun visie op de binnenstad van Leiden.

Bekijk hieronder het fotoverslag van de dag.

NRW Jaarprijs 2018 Projectbezoek

Werken bij Rijnboutt

Rijnboutt is een multidisciplinair ontwerpbureau op het gebied van architectuur, stedenbouw en landschap. Rijnboutt staat voor complexe eenvoud. We maken uitdagende stedelijke vraagstukken van de toekomst doelgericht eenvoudig en overzichtelijk.

Als je onze collega’s vraagt hoe het is om bij Rijnboutt te werken, dan worden de collega’s, de prettige sfeer, de excursies, de professionele manier van werken, de kwaliteit, de diversiteit in disciplines, en de mooie en interessante projecten op bijzondere locaties, steevast genoemd.

Lees meer…