Parool: “Het Citroëngebouw van Jan Wils glorieert weer”

Jaap Huisman van het Parool publiceerde recent een artikel over de historie van Citroëngebouw, waar momenteel ‘The Olympic 1962’ gerealiseerd wordt. “Binnenkort is de renovatie gereed van het Gebouw Noord aan het Stadionplein, waarin decennia lang Citroën was gevestigd. Hoe ziet de overgang van garage naar kantoren en horeca eruit?”

“De verdienste van Frederik Vermeesch van Rijnboutt is dat het industriële karakter van Gebouw Noord zoveel mogelijk intact is gebleven.”

Lees hier het volledige artikel.

Werken bij Rijnboutt

Rijnboutt is een multidisciplinair ontwerpbureau op het gebied van architectuur, stedenbouw en landschap. Rijnboutt staat voor complexe eenvoud. We maken uitdagende stedelijke vraagstukken van de toekomst doelgericht eenvoudig en overzichtelijk.

Als je onze collega’s vraagt hoe het is om bij Rijnboutt te werken, dan worden de collega’s, de prettige sfeer, de excursies, de professionele manier van werken, de kwaliteit, de diversiteit in disciplines, en de mooie en interessante projecten op bijzondere locaties, steevast genoemd.

Lees meer…