Rapport Rijnboutt ‘BIM and circular design’ gepubliceerd

Afgelopen jaar deed Rijnboutt uitgebreid onderzoek naar BIM bij het circulair bouwen voor het materialenpaspoort van BAMB2020. Het materialenpaspoort gaat uit van het principe dat een gebouw als een circulaire materialendepot kan fungeren, waar materialen gemakkelijk uit elkaar gehaald kunnen worden en herbruikbaar zijn.

De resultaten van ons onderzoek zijn reeds gepubliceerd in de vorm van een rapport ‘BIM and circulair design’ op de website van BAMB2020. Je kunt deze hier downloaden.

BAMB2020 BAMB2020 is een samenwerking van 15 partners in 7 Europese landen die een systematische verschuiving in de bouwsector willen realiseren met circulaire oplossingen.

Lees hier meer over het onderzoek.

Werken bij Rijnboutt

Rijnboutt is een multidisciplinair ontwerpbureau op het gebied van architectuur, stedenbouw en landschap. Rijnboutt staat voor complexe eenvoud. We maken uitdagende stedelijke vraagstukken van de toekomst doelgericht eenvoudig en overzichtelijk.

Als je onze collega’s vraagt hoe het is om bij Rijnboutt te werken, dan worden de collega’s, de prettige sfeer, de excursies, de professionele manier van werken, de kwaliteit, de diversiteit in disciplines, en de mooie en interessante projecten op bijzondere locaties, steevast genoemd.

Lees meer…