In de buurt Utrecht artikel

transformatie voormalig C&A Pand Vredenburg

Afgelopen week verscheen er een artikel in de Utrechtse media met een positief geluid over de transformatie van het voormalige C&A-pand aan het Vredenburg in Utrecht. Het bericht op Indebuurt.nl luidde; “Weet jij nog hoe het oude C&A-pand aan het Vredenburg eruit zag? Het enorme pand wordt op dit moment verbouwd en de nieuwe gevel is bijna klaar. En wát een verschil is dat met de oude, grauwe gevel! We hebben voor je op een rij gezet hoe het pand eruitzag, hoe het er nu uitziet én hoe het uiteindelijk gaat worden.”

Lees hier het volledige bericht.

Werken bij Rijnboutt

Rijnboutt is een multidisciplinair ontwerpbureau op het gebied van architectuur, stedenbouw en landschap. Rijnboutt staat voor complexe eenvoud. We maken uitdagende stedelijke vraagstukken van de toekomst doelgericht eenvoudig en overzichtelijk.

Als je onze collega’s vraagt hoe het is om bij Rijnboutt te werken, dan worden de collega’s, de prettige sfeer, de excursies, de professionele manier van werken, de kwaliteit, de diversiteit in disciplines, en de mooie en interessante projecten op bijzondere locaties, steevast genoemd.

Lees meer…