Masterplan Citadel gepresenteerd!

Op 5 februari 2010 is het Masterplan Citadel door Kees Rijnboutt gepresenteerd aan leden van de gemeenteraad Nijmegen en aan de pers. De plannen voor de Citadel zijn te zien in het Wooninformatiecentrum Waalsprong (WIC) in Nijmegen Lent.

Wooninformatiecentrum Waalsprong in Lent

In de Gelderlander is op zaterdag 6 februari een uitgebreide beeldrapportage verschenen. Deze is hier te bekijken. Een tv-interview met Kees Rijnboutt over de Citadel is te zien geweest op Nijmegen1-TV, ook Kanaal 13 heeft tijdens een nieuwsuitzending aandacht besteedt aan het Masterplan Citadel. Op 8 februari wijdde Vastgoedmarkt.nl een artikel aan de Citadel, onder de titel “Nijmegen-Noord krijgt compact centrum”.

Beeldrapportage in de Gelderlander!

Het Masterplan dient als onderlegger voor het bestemmingsplan. Het is aan het nieuwe college van B&W in de loop van 2010 vervolgstappen te zetten.

De Citadel vormt een belangrijk onderdeel van de ambitie van de gemeente ‘Nijmegen omarmt de Waal’. Bij deze ontwikkeling horen de realisatie van de nieuwe stadsbrug, de ruimte voor de Waal, de Citadel, het Waalfront en de Waalkade.