Bureau excursie Madrid

Om een gemeenschappelijk referentiekader op te bouwen en nieuwe, relevante tendenzen in de wereld van architectuur, stedenbouw en landschap te bekijken, organiseert Rijnboutt jaarlijks een meerdaagse bureau-excursie. Dit jaar is de keuze gevallen op Spanje. Afgelopen weekend zijn we met het hele bureau op een inspirerende excursie geweest naar Madrid.

Linksboven: Madrid Rio. Rechtsboven: BBVA hoofdkantoor. Linksonder: Instituto de Patrimonio Cultural. Rechtsonder: Campus Telefonica

Werken bij Rijnboutt

Rijnboutt is een multidisciplinair ontwerpbureau op het gebied van architectuur, stedenbouw en landschap. Rijnboutt staat voor complexe eenvoud. We maken uitdagende stedelijke vraagstukken van de toekomst doelgericht eenvoudig en overzichtelijk.

Als je onze collega’s vraagt hoe het is om bij Rijnboutt te werken, dan worden de collega’s, de prettige sfeer, de excursies, de professionele manier van werken, de kwaliteit, de diversiteit in disciplines, en de mooie en interessante projecten op bijzondere locaties, steevast genoemd.

Lees meer…