De Bijenkorf_LaVie

Utrecht, Lange Viestraat

Verbouwing en uitbreiding van het in 1986 opgeleverde winkel- en kantorencentrum LaVie. Centrale opgave is het complex te transformeren en aan te passen aan de eisen van deze tijd. Om dit te bereiken worden de plattegronden geoptimaliseerd en de gevels vernieuwd. De nieuwe gevels krijgen een transparant karakter.

1 van 10

Projectnummer
0674
Ontwerp
Mattijs Rijnboutt, Kees Rijnboutt en Richard Koek
Opdrachtgever
MN
Opdracht
2006
Aannemer
Bouwbedrijf M.J. de Nijs & Zonen B.V.
Adviseur opdrachtgever
Haghe Stins bv
Bouwtoezicht
Aumento bv - Pieter van den Berge
Bouwdirectie
Rijnboutt - Jan Oudeman
Constructeur
Royal Haskoning
Installatieadviseur
HE-adviseurs
Adviseur brandveiligheid
Bureau Veldweg
Bouwjaar
2013-2017
Programma
Winkels, kantoren
Medewerkers
Jaap Hoving, Margret van den Broek en David Kloet