Mirjam Lamark

Mirjam Lamark

HR manager

Mirjam Lamark (1977) is een allround HR-professional met ruime ervaring binnen overwegend de creatieve industrie. Opgeleid tot psychosociaal werker (HBO) is zij na haar studie in de wereld van de HR gerold waar ze zich het vak onder begeleiding en met aanvullende opleidingen en trainingen eigen heeft gemaakt.

Mirjam kijkt samen met organisaties wie zij als werkgever willen zijn en wat dit betekent voor het personeelsbeleid. Draagt de huidige aanpak en dito instrumentarium bij aan wie de organisatie wilt zijn? Hoe kunnen sterke kanten van de organisatie verder ontwikkeld worden? Welke aanpak werkt niet en stoppen we mee?

Van april 2014 tot maart 2019 heeft Mirjam parttime HR support aan Rijnboutt mogen leveren op het gebied van een performance management, individuele en collectieve ontwikkeling van medewerkers en bij langdurige ziekte. Mirjam blijft tot de zomer van 2019 beschikbaar als extern vetrouwenspersoon.

Opleiding

2005 – hedenDiverse opleidingen en trainingen op het gebied van organisatiekunde en management, adviesvaardigheden voor P&O'ers, het voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken, competentiegericht selecteren, BHV'er, RSI-consulent en business Engels (Open Universiteit, NCOI, Van den Broek & Partners, Waterman Training etc.).
2005 – 2006Praktijkdiploma loonadministratie (arbeidsrecht, loonheffingen, werknemersverzekeringen)
1995 – 2002Diploma Pedagogiek met als specialisatie Psychosociaal werk (HBO). Afstudeerproject “Preventief omgaan met burnout binnen de GGZ”.

Loopbaan

2011 – hedenOprichter / eigenaar / HR-specialist bij thermieq (klanten: onder meer Rijnboutt)
2002 – 2011HR & team manager bij Edenspiekermann
2000 – 2001Groepsbegeleider/mentor bij OCK het Spalier
1995 – 2000Administratief medewerker P&O bij OIBIBIO en diverse andere bijbanen tijdens HBO-studie (Postbank afdeling aandelen, enquêteur bij TNS NIPO, bediening in de Amsterdamse horeca etc.)