AaBe Fabriek feestelijk geopend door burgemeester Noordanus

02 oktober 2017
Aabe Fabriek

Op zaterdag 30 september was het groot feest in de AaBe Fabriek! Met talloze feestelijke activiteiten en acties werd de AaBe Fabriek officieel geopend. Dit door Burgemeester Peter Noordanus. Die aan een van zijn aller laatste werkzaamheden bezig was. Hij sloeg als een van zijn allerlaatste klusjes op een rode confetti knop. Daarmee werd de Aabe Fabriek feestelijk en officieel geopend.

De AaBe Fabriek draagt een historisch karakter en beschikt over ruim 31.000 m2 aan vloeroppervlak. Het huidige winkelaanbod telt ruim dertig winkels, waaronder Beter Bed, Henders & Hazel, Xenos, Eyewish, Zeeman, Blokker, BCC, Leen Bakker, Kruidvat, Toys XL, Kwantum, Roobol en Big Bazar. Daarnaast zijn de supermarkten Jumbo en Lidl aanwezig.

Voor de bezoekers valt er op de AaBe Fabriek veel te zien, te beleven, te winkelen en inspiratie op te doen. Er zijn 750 gratis parkeerplaatsen voor de deur en in het hele winkelcentrum is gratis Wi-Fi aanwezig. Ook vinden er regelmatig activiteiten en live evenementen plaats.

Lees hier het hele artikel en bekijk het foto verslag.