AaBe Fabriek in Tilburg finalist NRW Jaarprijs 2017

30 mei 2017
AaBe-Fabriek-Tilburg-10

Nowadays in Amsterdam, winkelcentrum Beverhof in Beverwijk, winkelcentrum Kerkelanden in Hilversum, winkelcentrum Hanzewijk in Kampen en retailontwikkeling AaBe Fabriek in Tilburg zijn genomineerd voor de NRW Jaarprijs 2017. De vijf genomineerde winkelcentra en retailgebieden werden op 30 mei tijdens PROVADA bekend gemaakt door juryvoorzitter Jos Sentel.

Retailontwikkeling AaBe Fabriek – Tilburg

Ontwikkelaar Rialto Vastgoedontwikkeling en Savills Property Management, eigenaar ERF Tilburg S.à.r.l. Ruim 31.000 m2 retail en horeca.

Het monumentale pand van de voormalige textielfabriek AaBe in Tilburg is vanaf 2011 getransformeerd tot een prestigieuze retailontwikkeling. Een combinatie van Rijksmonument met retail, waarbij oud en nieuw samensmelten en het industriële karakter van het pand behouden is gebleven. Het winkelend publiek kan terecht in allerlei soorten winkels, van meubelzaak en drogisterij tot diverse supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. De 750 gratis parkeerplaatsen en andere praktische voorzieningen maken het aantrekkelijk om naar AaBe Fabriek te komen. Monumentale historie en hedendaagse wensen van winkeliers komen samen in een uniek gebouw.

Aabe Fabriek

Uitreiking NRW Jaarprijs

De winnaar van de NRW Jaarprijs wordt bekend gemaakt tijdens het NRW Jaarcongres op 7 september in Theater Amsterdam.

Lees hier het hele bericht.