Bouw ‘De Ontmoeting’ gestart

03 juni 2012
De-Ontmoeting-Amstelveen-3

Onlangs is de bouw van het plan De Ontmoeting in Amstelveen van start gegaan. De Ontmoeting is ontwikkeld door M.J. de Nijs Projectontwikkeling B.V. en bestaat uit 257 ruime lichte appartementen, verdeeld over 5 gebouwen, met een plint van in totaliteit ca. 5.500 m² voor diverse voorzieningen en een gezamenlijke onderliggende parkeergarage (395 parkeerplaatsen).

Bijzonder is dat in deze roerige tijden in de vastgoedmarkt de diverse partijen, afnemers, overheid en verkopende partij, het aandurven om met zo’n groot project te starten. Het sectorale vastgoedfonds Altera Vastgoed NV koopt 2 torens met daarin 113 vrije sector huurwoningen. Door woningstichting Eigen Haard worden ook 2 torens afgenomen met daarin 58 vrije sector huurwoningen en 38 appartementen in de sociale huur. In de 5e toren worden 24 woningen langjarig gehuurd door de Zonnehuisgroep Amstelland. De commerciële plint van de gebouwen wordt te huur aangeboden door De Nijs Projectontwikkeling en is reeds voor 50% verhuurd.

De Ontmoeting Amstelveen binnentuin render

De Ontmoeting is een complex met een uitnodigend voorzieningencentrum waar verschillende bedrijven en instellingen zich verzamelen, die elkaar versterken. Een brede bezetting, met de nadruk op dienstverlening, zal de aantrekkingskracht van De Ontmoeting voor de omgeving vergroten en het voorzieningenniveau voor de bewoners, bezoekers en omwonenden fors verbeteren. De Ontmoeting is daardoor een plek waar recreatie, comfort, zorg en welness samenkomen.

De-Ontmoeting-Amstelveen-4

De Ontmoeting wordt gebouwd door bouwbedrijf M.J. de Nijs uit Warmenhuizen en zal naar verwachting opgeleverd worden in de eerste helft van 2014. De Ontmoeting; uitnodigend voor bewoners en buurt. Wilt u meer informatie kijk op De Ontmoeting.

De Ontmoeting Amstelveen straat en gebouwen render

Noot: Deze tekst is afkomstig van het persbericht dat is opgesteld door M.J. de Nijs Projectontwikkeling B.V.