Finalisten NRW Marketing Awards 2017 bekend

Herpositionering Beurspassage genomineerd

20 februari 2017
Beurspassage Damrak

De finalisten voor de NRW Marketing Awards 2017 zijn bekend. Uit de inzendingen zijn de volgende 7 campagnes en events genomineerd:

Campagnes gericht op Brand Awareness & Repositionering

Herpositionering Restaurantplein Belfort, Citymall Almere

Unibail Rodamco | Ondernemersvereniging Almere Centrum | Almere City Marketing Door het gezamenlijk organiseren van bijzondere food-gerelateerde evenementen, zoals het Terrassenfestival, 40 rendez-vous momenten per jaar, bbq-middagen en Jazz brunches is het plein Belfort in Almere omgetoverd tot een populaire bestemming voor gevarieerd dineren tijdens en na het shoppen.

Eersteklas shoppen op het station, Amsterdam Centraal

NS Stations Onder het motto: “er is meer te halen op het station dan de trein”, heeft NS ervoor gekozen de reiziger, naast eersteklas reizen, ook eersteklas shoppen aan te bieden. Door diverse beeldconcepten in te zetten, is het imago van NS Station Amsterdam als retaildestination op de kaart gezet.

Oersoep; Herpositionering Beurspassage, Nowadays Amsterdam

Urban Solutions | Bouwinvest Op 2 december jl. is de Beurspassage, dat deel uitmaakt van Nowadays en een populaire doorgang is tussen tussen het Damrak en de Nieuwendijk, feestelijk geopend. In samenwerking met diverse partijen is er op bijzondere wijze aandacht besteed aan de opening waardoor de locatie zelfs voor opening al enorme bekendheid genoot in binnen- en buitenland.

Winnaar NRW Marketing Award 2017

De NRW Marketing Award wordt sinds 2010 uitgereikt en is een jaarlijkse bekroning voor de meest innovatieve, inspirerende en effectieve marketinginspanningen voor een winkelgebied. Tijdens het NRW Marketingcongres op 13 april 2017 in Het Klokgebouw in Eindhoven wordt per categorie de winnaar bekend gemaakt door de vakjury. De winnaars worden onderscheiden met een bijzondere sculptuur. Tevens maken alle genomineerden kans op het winnen van de NRW Marketing Publieksprijs.

De vakjury van 2017 bestaat uit de volgende professionals: Juryvoorzitter Kitty Koelemeijer (hoogleraar Marketing & Retailing, Nyenrode Business Universiteit), Robèrt Dackus, (3W real estate), Bram Hulsbosch (MK Illumination), Marcel Jansen, (Strøm), Michel Jonkheer (LookFeel Consultancy), Chantal Riedeman (Shopology), Carlo Verhart (Rabobank Amsterdam).

Voor meer informatie over de NRW Marketing Award: nrw.nl