Hoogste punt De Ontmoeting bereikt!

24 september 2013
de ontmoeting

Afgelopen week is het hoogste punt bereikt van het project De Ontmoeting in Amstelveen. Bouwbedrijf M.J. De Nijs en Zonen B.V. pakte uit met broodjes en de traditiegetrouwe envelop met inhoud voor de bouwvakkers. De koffiejuffrouwen Jolanda en Sophie maakten het moment extra feestelijk met een bevlogen zangoptreden. Met het bereiken van het hoogste punt is het laatste beton gestort van de in totaal 19.300 kubieke meter dat in het project is verwerkt.

De Ontmoeting bestaat uit 257 appartementen in vijf gebouwen, een plint met 5.500m2 multifunctionele ruimte en een ondergrondse parkeergarage met 395 parkeerplaatsen. Het project is door Rijnboutt in opdracht van M.J. De Nijs Projectontwikkeling B.V. ontworpen. De bouw is gestart in oktober 2012. Het complex wordt naar verwachting in april 2014 opgeleverd.

de ontmoeting

Alle appartementen hebben inmiddels een afnemer gevonden; Het sectorale vastgoedfonds Altera Vastgoed nv heeft twee gebouwen met vrije sector huurappartementen afgenomen. Woningstichting Eigen Haard heeft 2 gebouwen met vrije sector huur- en sociale huur appartementen afgenomen. De Zonnehuisgroep Amstelland huurt langjarig zorgappartementen in het vijfde gebouw. De commerciële plint is voor het grootste gedeelte verhuurd aan zorggerelateerde bedrijven, waaronder een kinderdagverblijf, een mondhygiënist en de Zonnehuisgroep Amstelland met diverse functies.

de ontmoeting