Hudson’s Bay en chef-kok Ron Blaauw kondigen samenwerking aan in Amsterdam

Samenwerking maakt nieuwste restaurant in de stad bekend: Nacarat

09 mei 2017
Hudson's bay Amsterdam

Hudson’s Bay en Ron Blaauw kondigen vandaag hun samenwerking aan voor het unieke restaurantconcept in het nieuwe, langverwachte Hudson’s Bay-warenhuis in Amsterdam. Op deze flagship locatie, onder het rondvormige dak op de bovenste verdieping van Rokin 49, zal gerenommeerd chef-kok Ron Blaauw Nacarat openen, waar hij gasten van het warenhuis vanaf najaar 2017 zal ontvangen voor zowel lunch als diner.

Hudson’s Bay opent dit jaar de deuren van haar eerste tien warenhuizen in Nederland. Naast bekende, mooie en unieke merken in fashion, beauty & home, zal ook food een belangrijk onderdeel zijn binnen dit nieuwe retailconcept. Gedurende de dag zal chef-kok Ron Blaauw gasten van Hudson’s Bay verwelkomen voor lunch en, uniek voor deze locatie, fine dining met uitzicht over de binnenstad van Amsterdam in de avond, na sluiting van het warenhuis.

Ron Blaauw over de samenwerking voor het nieuwe restaurant: “Binnen dit nieuwe restaurantconcept staat een rijke beleving hoog in het vaandel evenals toegankelijkheid en service. De gerechten zullen geïnspireerd zijn op de keuken van het Midden-Oosten. De lunch serveert lichtere gerechten; een mooi glas wijn en oesters of Libanees brood met heerlijke humus. Het diner zal meer de richting opgaan van fine dining met een Tel Aviv-achtige stijl. De naam Nacarat is geïnspireerd op de warme oranje kleur, zoals de ondergaande zon die te aanschouwen is door het glazen dak.”

Jacco van der Steen, Director Marketing en Inkoop Hudson’s Bay Nederlands: “We zijn erg enthousiast om deze samenwerking met chef-kok Ron Blaauw aan te kondigen. Hudson’s Bay wil Nederland kennis laten maken met onze bijzondere en nieuwe winkelbeleving, en food is onmisbaar in deze beleving. De bovenste verdieping van het pand van Hudson’s Bay Amsterdam, met rondom uitzicht over de binnenstad van Amsterdam, samen met Ron Blaauw’s buitengewone menu en service, dragen bij aan het karakter en de beleving van ons Nederlandse Hudson’s Bay-concept.”

Hudsons Bay Amsterdam Rokin