Rustenburg opent deuren voor publiek

04 juni 2009
Hermitage Tsaar Zaandam

Rustenburg in Zaandam is tijdens de ‘Dag van de Bouw 2009’ op 6 juni geopend voor publiek. Voor inwoners van Zaandam en omgeving is dit een unieke kans om Rustenburg, dat normaal niet toegankelijk is voor publiek, van dichtbij te bekijken.

Zaandam krijgt met Rustenburg een multifunctioneel complex voor wonen, winkelen en uitgaan. De eerste woningen worden vanaf februari 2010 opgeleverd. Naar verwachting zal het gehele complex in maart 2010 in gebruik worden genomen.

Gedurende de dag kunnen de bezoekers kennismaken met ‘de binnenkant’ van het project en wordt informatie geboden over de woningen die nog in verkoop zijn. De bouwlocatie is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Hermitage Tsaar Zaandam

In april 2007 is de aannemer BAM gestart met de bouw van Rustenburg. Het project omvat 113 appartementen in de koop- en huursector, een ondergrondse parkeergarage, commerciële ruimten en een bioscoop voor ruim1.200 bezoekers. Markant wordt de 18 verdiepingen tellende woontoren “De Tsaar” met appartementen en penthouses, die uitzicht bieden tot aan zee. De opdrachtgevers zijn Multi Vastgoed en AM Wonen, het ontwerp is verzorgd door Rijnboutt Van der Vossen Rijnboutt.

Hermitage Tsaar Zaandam

De Dag van de Bouw wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd en vindt plaats op zaterdag 6 juni 2009. Deze dag is een initiatief van branchevereniging bouwend Nederland en de 5.000 bij haar aangesloten bouw- en infrabedrijven. Op www.dagvandebouw.nl staat een overzicht van alle projecten van de Dag van de Bouw met routebeschrijving.

(Bron: BAM woningbouw)