met het OV (bus 48 of 22)

Neem vanaf Amsterdam CS bus 48 of bus 22 richting Houthavens. In geval van bus 48 stap uit bij de halte Koivistokade (dit is de eindhalte). Bij bus 22 stap je uit bij halte Spaarndammerstraat.

looproute bus 48
Stap uit bij de halte Koivistokade (dit is de eindhalte). Loop vanaf de halte met het water aan je rechterzijde langs de Koivistokade. Loop rechtsaf de Moermanskkade op. Vlak na de bocht naar links vind je op de kop van de Moermanskkade het kantoor van Rijnboutt.

looproute bus 22
Stap uit bij de halte Spaarndammerstraat. Loop vanaf de halte een 50 meter verder en sla rechtsaf de Houthavenweg in. Sla linksaf aan het eind van de weg de Haparandaweg en direct rechtsaf de Rigakade in. Sla vervolgens aan het eind van de weg rechtsaf naar de Archangelkade. Loop met de bocht mee naar rechts en sla linksaf de Moermanskkade in. Vlak na de bocht naar links vind je op de kop van de Moermanskkade het kantoor van Rijnboutt.

met de auto vanaf de ring

Neem de A1, A2 of A4 richting Amsterdam. Neem op de ring A10 afrit S102 richting Centrum.

Volg S102 (Transformatorweg) onder het spoorviaduct door. Sorteer na het spoorviaduct links voor. Sla bij de stoplichten direct voor de Spaarndammertunnel linksaf de Archangelweg op.

De Archangelweg gaat over in de Archangelkade. Via een bocht naar rechts volgt de Koivistokade. Sla vervolgens linksaf naar de Moermanskkade. Op de Moermanskkade geldt eenrichtingsverkeer.

Vlak na de bocht naar links op de kop van de Moermanskkade vind je het kantoor van Rijnboutt.

met de auto vanuit het centrum

Volg S100 (Westerdoksdijk/Houtmankade) en S101 (Tasmanstraat) en ga de Spaarndammertunnel in.

Sla direct na de Spaarndammertunnel bij stoplichten rechtsaf de Archangelweg op.

De Archangelweg gaat over in de Archangelkade. Via een bocht naar rechts volgt de Koivistokade. Sla vervolgens linksaf naar de Moermanskkade. Op de Moermanskkade geldt eenrichtingsverkeer.

Vlak na de bocht naar links op de kop van de Moermanskkade vindt u het kantoor van Rijnboutt.

parkeren

Er is parkeergelegenheid op straat of in nabijgelegen parkeergarage Minerva (Koivistokade 36). Op zon- en feestdagen is parkeren gratis.